Werkwijze van VillaVivante

Werkwijze

In een kennismakingsgesprek kijken we samen met u wat uw woning nodig heeft om voor een brede doelgroep aantrekkelijker te worden.

Op basis van dit gesprek doen wij u een voorstel met een kostenopgave. Zijn we het met elkaar eens, dan maken we vervolgens een afspraak om de verkoopstyling op korte termijn uit te voeren. Dit kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

VillaVivante Verkoopstyling werkt zoveel mogelijk met meubels en accessoires die bij u in de woning voor handen zijn, laat weg wat overbodig is en zorgt voor een ruimtelijk en opgeruimd effect. VillaVivante Verkoopstyling hanteert de HANDS-ON methode, wij steken zelf de handen uit de mouwen en kunnen op korte termijn aan de slag.

Met een klein budget kan er al een verschil gemaakt worden. Echter, door voor een pakket te kiezen met extra accessoires, zoals sierkussens, plaids, gordijnen, planten etc., zult u zien dat er een heel andere sfeer gecreëerd kan worden.

De woning zal ruimtelijker, neutraler en overzichtelijker zijn, en er vooral aantrekkelijker uitzien voor potentiële kopers.

the furnishing touch...